Pratik Ve Etkili Bir İngilizce Eğitimi


"Konusarakogren.Com" Pratik Ve Etkili Bir İngilizce Eğitimi Verir!


Ufak yaşlarda yabancı dil eğitimi almanın çocuklara ne gibi kazancı olacağını net bir dille açıklamak gerekecektir. Çocuklarımızın dünya ve çevreyle köklü bir toplum ilişkisi, güçlü bir kimlik olması, güçlü refah duyumu, esenlik hissi, derin merak ve merakını gideren kişilere karşı bir güven, öğrenme becerisi, hem etkili hem de güçlü bir iletişim yönü olmalıdır. Bunun gibi bir öğrenme canavarı gibi çalışan çocuklarımızı kendi geleceklerine hazırlayabilmek hem eğitimcilerin hem de anne ve babaların en önemli görevi niteliğindedir. İngilizce otobiyografi hazırlayabilmek adına bu eğitimin alınması gerekir. Yabancı dil öğrenmek; kültürel ve dilsel olgular çocukların genel formasyonlarının gelişimlerine katkı sağlayarak düşüncenin ve bilgilerin yapılmasını kolaylaştırabilecek ‘başkasallık’ edinmesini sağlayabiliyor. Uzman vasıflı kişiler, ufak yaşlarda yabancı dil eğitimi almanın çocuklara sunduğu faydaları da ne bir şekilde aktarmaktadır. Ufak yaşlarda yabancı dil eğitimi gören çocukların, diğer çocuklara kıyasla zihinsel açıdan daha esnek, daha kıvrak, algılama ve dinleme becerisinin gelişmiş, öğrenme olgusunun daha fazla olduğu net bir şekilde kanıtlanmış durumdadır. Çocuklar ne kadar ufaksa, o dilin telaffuz ve gramerine ana dili gibi hakim olabilmesi o denli kolaylaşacaktır. Yabancı dil eğitimine maruz bırakılan çocuklarımızın düşünme yetileri, tek dille eğitim alan çocuklara göre daha gelişmiş olduğu kanıtlanmıştır.

Bu durum ise yabancı dil bilgisi olan çocukların üst düzey yetileri ve kavram geliştirme yetenekleri kavrayabilme hususunda tek dille konuşan çocuklara kıyasla bir üstünlük söz konusudur. Çocukların bilimsel ve matematiksel yeteneğini de geliştirmektedir. Çocukların beyin gücünü artırma konusunda da etkili olan bu eğitimi kesinlikle göz ardı etmemelisiniz. Ufak yaşlarda ikinci dil eğitimi almak, ana dil öğrenmek kadar rahat ve kolay olacağı için ilerleyen dönemlerde çok dilli bilişselliğe keyifli bir eğitim niteliğinde bakılacağından dolayı dil eğitimi almaktan geri çekilmeyecektir. Bu durum ise, çocuklarımızın iki ve üzeri sayıda dil sahibi olmasını sağlayabiliyor. Çok fazla sayıda dile sahip olmak, çok fazla sayıda yaşam anlamına gelmektedir. İngilizce fiziksel özelliklerinizi anlatmaya çalışırken dahi ufak ve anlaşılabilir kelime pratiklerinizi geliştirebilirsiniz. Ufak yaşta başlayan bu dil eğitimi, gelecek dönemlerde lise ve üniversite eğitim süreçlerinde hazırlık sınıfını atlama imkanını da sunacaktır. Bu durum ise, çocuklarınızın iş yaşamına 1 sene önceden başlaması anlamına gelecektir. Çok ufak yaşlarda yabancı bir dil eğitimi almak, çocukların beyinde bulunan zeka ve duygusal bölgeye ulaşan yolları da geliştirmektedir. Yabancı dil eğitiminin çocuklarda özgüven gelişimini sağladığını söylemek mümkündür. Farklı bir dilden konuşan insanları anlayabilmek, o dile ait şarkılar söyleyebilmek, yabancı kökenli insanlarla konuşmak ya da yabancı filmler seyretmek çocukların özgüven gelişimi kapsamında son derece önemlidir.

Pek çok olumlu etkinin mevcut olduğunu net bir şekilde söylemek gerekir. Sunulan yabancı dil eğitimiyle, çocuklarınızın düşünme yetileri de gelişecektir. Özgüvenleri artarak yaşamda başarılı olmasına katkı sağlanmaktadır. http://www.konusarakogren.com/blog/ydsye-hazirlik-kurslari/ web adresine giriş yaparak bu konuyla alakalı bilgiler edinebilirsiniz. Diğer derslerde ve sınavlarda daha büyük başarı elde etmesini sağlamaktadır. Amerika’da gerçekleştirilen araştırmalara göre ufak yaşta yabancı dil eğitimi gören çocuklar, ilerleyen yaşlarında girmiş oldukları tüm sınavlarda büyük bir başarı elde edebiliyor. Ayrıca bu eğitimi alan çocuklar, tek dil konuşan çocuklara kıyasla daha geniş kültür anlayışlarına sahip olabilirler. Çocukların eğitim yaşamında görebileceği yabancı dil eğitimlerinde başarı elde etmesine fayda sağlayabileceği gibi aynı zamanda diğer yabancı dilleri öğrenirken de büyük keyif alınmasına yardımcı olmaktadır. Ufak yaşlarda yabancı dil eğitimi alan çocuklar, etrafındaki olayları algılayabilme konusunda daha üstün başarı göstermektedir. Kişisel alanlarda farklılıklara karşı hoşgörülü, anlayışlı ve saygılı yaklaşmayı başaracaktır. Bu çocuklar için ikinci dil aslında bir hediye gibidir. Ömür boyunca süren değerli yatırım alternatifi olarak da görülebilir. Gelecek dönemdeki pazarlarda rekabet avantajları ve küresel Pazar üstünlüklerini erkenden yapılandırıp yaşamlarını kazanabilecekleri zenginlik yollarını değerlendirme becerisini de kazanmaktadır.

Pratik Ve Etkili Bir İngilizce Eğitimi Pratik Ve Etkili Bir İngilizce Eğitimi Reviewed by HABERCİ on Çarşamba, Ocak 18, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Ã?nizleme
Bumerang - Yazarkafe